stolpskyltar Burger King

Stolpskyltar

Stolpskyltar ger er helt nya möjligheter att synas i omgivningen och hjälper era kunder och besökare att hitta rätt – även på mycket långt håll. Gemensamt för alla stolpskyltar är att de är fristående skyltar som monteras på stolpar och att infästningen sker i fundament som grävs ned under mark. En av de vanligaste varianterna av stolpskyltar är mindre obelysta informationsskyltar som används för hänvisning eller välkomnande budskap. Större skyltar monteras på platser där det är viktigt att synas på ett längre avstånd, t ex vid vägar eller på industri- och handelsområden. Dessa monteras oftast på en hög skyltmast och förses med belysning för bästa effekt. Skyltarna kallas ibland för polesigns.

Större skyltar kräver inte bara bygglov, utan även en säker konstruktion för att bära under alla väderförhållanden. Focus har lång erfarenhet av projektledning, design, konstruktion och montage av stolpskyltar och vi hjälper bland annat flera av Skandinaviens ledande restaurangkedjor med profilering och maximal synlighet.

Vill du veta mer om hur vi på Focus arbetar med synlighet och konstruktion eller få en offert på ditt projekt får du gärna kontakta oss.