Skylttjänster

Skylttjänster

En av skyltens viktigaste funktioner är att återspegla ert varumärke och skylten kan därför innebära en mycket effektiv och god reklam för ert företag. Men smuts, väder, vind och annat sliter på skylten och då och då måste den ses över. Vårt råd är att köpa till ett serviceavtal med regelbunden rengöring och service till din nya skylt så att den håller sig fräsch länge. Men vi utför även skyltservice på enstaka trasiga eller smutsiga skyltar. Du slipper klättra, skruva och bekymra dig om vilken typ av lysrör som används. Vi hjälper dig till en skylt som ser ut som den är i nyskick.

Vi ser även till att lämna gamla lysrör och trasiga komponenter till återvinning efter servicen. Du får därmed inte bara en vacker skylt, utan gör även miljön en tjänst.

Detta kan till exempel ingå i vår skyltservice:
  • Byte av trasiga ljuskällor
  • Byte av transformatorer, fronter eller kablar
  • Utbyte av lysrör till LED-belysning
  • Tvätt av smutsiga skyltar ingår alltid i vår skyltservice
  • Riktning av skador
  • Blästring och målning

Om din skylt behöver en mer omfattande renovering finns vi här för dig. Vi renoverar ofta gamla skyltar som behöver ett mer omfattande ansiktslyft och byter ut ljuskällor, kablar och transformatorer. Slitna lackerade delar förbättringsmålas eller lackeras helt om.  Läs gärna mer om skyltrenovering eller läs om hur vi hjälpte AB Industricentralen renovera Midsommargårdens gamla neonskylt från 50-talet.

Vi finns över hela landet. Kontakta oss redan idag för omgående service.