Pylonskyltar

Pylonskyltar

Pylonskyltar är ett samlingsnamn för en typ av skyltar som ibland även kallas för totemskyltar eller monolitskyltar.

Pylonskyltarna hjälper era kunder och besökare att hitta rätt i omgivningen. Gemensamt för alla pylonskyltar är att de är fristående skyltar som kan belysas inifrån, pålysas eller lämnas obelysta och att infästningen sker i fundament som grävs ned under mark. Pylonskyltar används vanligen för hänvisning eller välkomnande budskap. Vanliga placeringar för denna typ av skylt är vid kontorsentréer eller vid företagsparker, där många logotyper skall exponeras på samma skylt. I galleriet nedan visar vi exempel på olika pylonskyltar som vi byggt år olika kunder. Du kan hitta liknande exempel för stora skyltmaster under rubriken Stolpskyltar.

Bygglov och säker konstruktion

Skyltar utomhus kräver normalt sett bygglov och en säker konstruktion för att bära under alla väderförhållanden. Focus har lång erfarenhet av projektledning, design, konstruktion och montage av stolpskyltar och vi hjälper bland annat flera av Skandinaviens ledande restaurangkedjor med profilering och maximal synlighet.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi arbetar med synlighet och konstruktion eller få en offert. Vi ser fram emot att höra av dig!

CEJN pylonskylt Focus Neon pylonskylt kungl tennishallenV&S pylonskylt Anatomica Pylonskyltar av Focus Neonpylonskylt konecranes focus