neonskyltar av Focus Neon

Neonskyltar

Neonskyltar – finns det något mer klassiskt i stadsmiljön? Neon är den klassiska ljuskällan i skyltar och har använts sedan 1920-talet. Med neon får du en bra ljusstyrka, klassisk retrokänsla och en lång livslängd på din skylt. Neonrör kan fås i de flesta kulörer och ges möjlighet att tändas och släckas i olika sekvenser för att fånga ögat. Nedan hittar du ett galleri med några exempel på olika neonskyltar.

Neonskyltar eller LED-skyltar – det är frågan.

På Focus Neon har vi mer än 50 års erfarenhet av projektledning, design, konstruktion och montage av skyltar. Våra prisbelönta skyltdesigners hjälper årligen hundratals kunder med profilering och att hitta rätt uttryck till sin skyltning. Idag tillverkas nya neonskyltar endast när man vill åt den autentiska neonlooken och det finns alternativ att tillgå. På lång sikt blir skyltar med neon mer kostsamma och mindre miljövänliga än skyltar med motsvarande LED-teknik. Idag ersätter vi oftast neon med annan teknik, som kan ge samma känsla som neon-varianten, men som sparar upp till 90% i energiförbrukning. Läs mer om neonliknande LED-skyltar.

Om du vill veta mer om hur vi på Focus arbetar med synlighet och konstruktion eller få en offert på ditt projekt får du gärna kontakta oss.
Lysande neonskylt Santa Fé
Neonskylt_TeatergrillenNeonskylt_Norstedts

 

 

 

midsommargården neonskylt skyltrenovering