LpFlex skyltar

LPFlex-skyltar

LPFlex-skyltar är exklusiva, innerbelysta skyltar med fristående bokstäver tillverkade med LED-teknik. Skyltarna kan göras mycket detaljerade, i alla tänkbara färger, är ljusstarka och jämna i ljuset, och används framförallt till skyltar på gatuplan där det är viktigt att skylten är perfekt. LPFlex-skyltar är mycket tunna och mäter inte mer än 20 – 30 mm djupt, vilket möjliggör en mycket flexibel montering. Bokstäverna är belysta med lysdioder, där vår unika konstruktion säkerställer att ljus når ända ut i sarger och snäva hörn.

LPFlex-skyltar tillåter även en mycket flexibel ljussättning. Skyltarna kan belysas framåt, bakåt eller åt sidan. Vi har till och med tillverkat skyltar där dioderna är helt synliga och på så sätt blir en integrerad del av logotypen.

Montaget av skyltarna kan utföras med click-in teknik, där allt kablage döljs inne i väggen och bokstäverna enkelt klickas fast i väggen.

Våra LPFlex-skyltar är våra mest exklusiva skyltar och endast fantasin sätter gränser för hur skyltarna kan användas. Nedan visar vi några få exempel på hur våra kunder använder skyltarna. På Focus har vi lång erfarenhet av projektledning, design, konstruktion och montage av skyltar och visuell kommunikation och vi hjälper årligen hundratals kunder med profilering och maximal synlighet.

Vill du veta mer om hur vi på Focus arbetar med synlighet och konstruktion eller få en offert på ditt projekt får du gärna kontakta oss.

Cervera LPFlex Focus

Monki skylt LPFlex-skyltarbelyst_konst LPFlex-skyltarCheep Monday skylt LPFLEXThe_Designer_Gallery LPFlexFrozen Yoghurt Factory LPFlexMonki butikskylt Lagerlings LPFLEX