Skylt Göteborg Serneke LED-skyltar

LED-skyltar

LED-skyltar är vanligtvis fristående bokstäver som utrustas med LED-teknik/lysdioder. Tekniken är mycket flexibel och skyltarna kan tillverkas i stora format som får synbarhet på mycket långt håll. Skyltarna kan monteras i princip var som helst – från utomhus takmontage och fasader till inomhus ovan butiksentréer eller på vägg. För inomhusmiljöer som ställer mycket höga krav på finish rekommenderar vi att använda en variant på LED-skylt som kallas LPFlex.

LED-skyltar – energieffektiva med lång livslängd

LED-skyltar har lång livslängd och klarar stötar och temperaturväxlingar mycket bättre än det traditionellt använda neonet. Dessutom krävs knappt en tiondel så mycket ström för att driva en LED-skylt jämfört med en neonskylt. LED-skyltar tillåter även en mycket flexibel ljussättning och skyltarna kan belysas framåt, bakåt eller åt sidan. Stommen till skyltarna tillverkas normalt sett i aluminium och akryl ger skylten dess kulör. Skyltarna vi tillverkat åt Konstfack har utrustats med en speciell teknik som gör att bokstäverna är svarta på dagen och lyser vitt framåt på kvällen och natten. Se exempel nedan.

Konstfack LED-skyltar black and white-effekt dagKonstfack LED-skyltar black and white-effekt natt

Vi brukar rekommendera denna teknik till för utomhusskyltning, men det finns flera andra ändamål. Nedan visar vi några få exempel på hur våra kunder använder skyltarna. På Focus har vi lång erfarenhet av projektledning, design, konstruktion och montage av skyltar och visuell kommunikation och vi hjälper årligen hundratals kunder med profilering och maximal synlighet. Om du vill veta mer om hur vi på Focus arbetar med synlighet och konstruktion eller få en offert på ditt projekt får du gärna kontakta oss.

Mall of Scandinavia fasadskylt Focus LED-skyltar

Skyltning Mall of Scandinavia LED-skyltarLED-skyltar RBS Focus
belyst_konst_Linköping LED-skyltar