Fasadskyltar av Focus Neon

Fasadskyltar

Fasadskyltar beskriver ett av de vanligaste sätten att montera en skylt – fasadskylt är ett samlingsnamn för alla skyltar som sitter på en vägg utomhus.

Syftet med att sätta upp en fasadskylt är givetvis att få maximal synbarhet och i de flesta fall låta omgivningen veta vilken verksamhet som finns i byggnaden. En fasadskylt kan utformas på en mängd olika sätt och förses med olika typer av belysning. För stora texter som ska synas på riktigt långt håll rekommenderar vi fristående bokstäver med akrylfront som belyses inifrån med LED-teknik, vilket skapar maximal synlighet och lägsta möjliga energiförbrukning. Läs gärna mer om våra LED-skyltar.

Om det handlar om mindre texter på gatunivå passar våra LPFlex-skyltar bäst. De har en finish som slår även det kräsnaste öga med häpnad och är mycket flexibla när det gäller ljussättning. Se exempel på både LPFlex-skyltar och LED-skyltar här nedan i vårt bildgalleri eller i vårt stora bildarkiv på Flickr. Fasadskyltar kan även tillverkas med enklare teknik och monteras utan belysning.

Vi hjälper dig med bygglov och konstruktion.

Fasadskyltar kräver oftast bygglov och även en säker konstruktion för att bära under alla väderförhållanden. Focus har lång erfarenhet av projektledning, design, konstruktion och montage av fasadskyltar och vi hjälper årligen hundratals kunder med profilering och maximal synlighet.

Vill du veta mer om hur vi på Focus arbetar med synlighet och konstruktion? Kontakta oss för rådgivning eller för att få en offert på ditt projekt.

Mall of Scandinavia fasadskylt Focus LED
Skyltmontage stora fasadskyltar Öresundskraft Focus

Fasadskyltar neon Norstedts Stockholm

 

haymarket fasadskylt mässing focus

KFC fasadskylt Malmö Focus Neon