Marknadsledande leverantör av skyltar

Focus är marknadsledande leverantör av skyltar med 50 år i branschen

Focus Neon är familjeägt och startades av Rolf Näslund 1965. Med 50 år i branschen är Focus Neon fortfarande marknadsledande inom ljusreklam i Skandinavien. Idag är vi cirka 70 anställda, med huvudkontor i Stockholm och filialer i Malmö, Göteborg, Hudiksvall, Oslo och Helsingfors. Focus är en innovativ leverantör av skyltar, och levererar unika, kundanpassade och uppdaterade skyltlösningar. Vi har en stark in-house designavdelning som hjälper våra kunder att hitta precis det uttryck som eftersöks. Under åren har vi vunnit många priser för vår skyltdesign.

När Focus Neon startade 1965 var det som namnet avslöjar nästan uteslutande neon som användes som ljuskälla i skyltbranschen. Sedan dess har tekniken utvecklats och Focus har ständigt gått i bräschen för den nya tekniken. Idag används främst LED/lysdioder som ljuskälla i skyltar, och redan för mer än 15 år sedan introducerade Focus som första skyltleverantör LED-skyltar till en stor omprofilering. LED-tekniken används i både logoskyltar och videotavlor, och med den senare jobbar vårt systerbolag Focus Electronic, som är experter på elektroniska displayer.

Focus Neon verkar för en hållbar utveckling och minskad miljöbelastning. Därför är vi sedan 2005 miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas kravstandard.

Miljödiplom Svensk Miljöbas

Vi arbetar även strukturerat med att förbättra kundnöjdhet och interna rutiner, vilket ger oss långsiktigt goda affärsrelationer och en styrka som samarbetspartner. Därför är Focus kvalitetscertifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008.

iso9001 certifikat focus

Klicka här för att ta del av våra Produktblad och Företagspresentationer i PDF.

Jobba hos oss

För oss på Focus Neon är medarbetarna det viktigaste vi har och vår främsta styrka som leverantör.

Vi är idag Nordens ledande aktör inom vår bransch. Vår position har vi uppnått genom långsiktighet, ständig innovation och en vilja att alltid förnya oss. Som medarbetare på Focus Neon har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation. Oavsett yrkesroll har du hos oss ett omväxlande arbete och vi arbetar ständigt för att skapa förutsättningar för professionell och personlig utveckling. Arbetsmiljön och ”lagandan” är viktig. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och tycka att det är roligt att gå till jobbet.

Några av de fördelar våra medarbetare värdesätter mest:

Träffa några av våra medarbetare:

Sanna Nilsson Focus
Möt Sanna Nilsson, skyltdesigner

CHBI_small
Möt Christoffer Birchman, projektledare

Fredrik Billmark Focus Neon
Möt Fredrik Billmark, Sr Technical Account Manager och miljögeneral


Lediga tjänster

Här nedan aviseras lediga tjänster på våra kontor. Hittar du inget som passar dig nedan är du alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan och ditt CV till infosthlm[@]focusneon.se Följ oss gärna på LinkedIn eller på Facebook för att hålla dig uppdaterad.

2017-03-02 Vi söker hungriga Account managers. Läs mer och ansök här.


Vår vardag på Instagram

Focus Neon har 7 skyltkontor i Skandinavien

Karta_8_kontor_i_nordenStockholm
Göteborg
Malmö
Hudiksvall
Växjö
Oslo
Helsingfors

VILL DU FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT, BOKA SERVICE ELLER BLI KONTAKTAD AV OSS?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Please leave this field empty.

stockholm

stockholm

göteborg

göteborg